Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Zakaj sodelovati

Postanite podjetniška zvezda in povzdignite vaše podjetje iz medijske anonimnosti. Prejmite kristalni kipec, ki ga je oblikovala Maja Ferme in izdelala Steklarna Rogaška. Pridobitev do 25 točk od 100 možnih na razpisu P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Če razvijate start-up podjetje z inovativnim produktom in potencialom hitre rasti, imate vsaj 6 dobrih razlogov, da se nam pridružite v tekmovanju, in sicer: 
 

  • Pridobitev laskavega naziva "Slovenski start-up leta 2014", ki ga  simbolizira kristalni kipec.
  • Možnost pridobitve do 25 točk od 100 možnih na razpisu za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniškega sklada.
  • Možnost osebne predstavitve finalistov pred strokovno-investitorsko komisijo.
  • Razširitev socialne mreže koristnih povezav iz Slovenije in tujine.
  • Pridobitev dodatnih znanj in veščin s področja podjetništva 
  • Povečanje prepoznavnosti v javnosti, saj bodo o vas poročali mediji, ki so v prvih petih krogih tekmovanja, o finalistih in zmagovalcih objavili več kot 250 novinarskih prispevkov.

POZOR! Vse storitve v okviru tekmovanja so za udeležence brezplačne!
 

V letu 2013 sta na tekmovanju sodelovali 102 start-up podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje Koofr d.o.o.

V letu 2012 je na tekmovanju sodelovalo 126 start-up podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje Vorteks d.o.o..

V letu 2011 je na tekmovanju sodelovalo 26 start-up podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje DiaGenomi d.o.o..

V letu 2010 je na tekmovanju sodelovalo 30 start-up podjetij. Izmed 6 finalistov je komisijo najbolj prepričalo podjetje Envit d.o.o. 
 
V letu 2009 je na tekmovanju sodelovalo 34 start-up podjetij. Izmed 7 finalistov je komisijo najbolj prepričalo podjetje G-1 d.o.o. 
 
V letu 2008 se je na tekmovanje prijavilo 43 start-up podjetij, med katerimi je komisija izbrala 8 finalistov. Zmagalo je podjetje Acies Bio d.o.o.

V preteklih šestih krogih se je tekmovanja Start:up Slovenija udeležilo 361 mladih slovenskih inovativnih podjetij. Na delavnicah, podjetniških šolah in dogodkih tekmovanja je po vsej Sloveniji do sedaj sodelovalo preko 4.000 udeležencev.
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA