Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Kaj je Start:up leta?

Start:up leta je nacionalno tekmovanje start-up podjetij. S tekmovanjem želimo prepoznati najboljše podjetniške ekipe, poslovne načrte in start-up podjetja v slovenskem prostoru, jih strokovno podpreti, povezati s potencialnimi investitorji, jih nagraditi in promovirati v širši javnosti.
 
Tekmovanje Start:up leta je namenjeno celovitemu spodbujanju razvoja inovativne podjetniške aktivnosti in podjetniške kulture v Republiki Sloveniji. Temelji na motiviranju za podjetniško akcijo v okviru slovenskega Start:up road-show-a, praktičnih usposabljanj za dodelavo poslovnega načrta in izmenjavi izkušenj in dobrih praks ter mreženju v okviru podjetniškega foruma 100% Start:up ter mednarodne podjetniške konference PODIM. Tekmovanje zaokrožajo izbor, promocija in nagrajevanje najbolje spisanega poslovnega načrta in najboljših start-up podjetij.

Tekmovanje je že tradicionalno povezano s ponudbo Slovenskega podjetniška sklada za start-up podjetja, ki bo letos ponovno omogočil, da si bodo lahko udeleženci tekmovanja z dobro uvrstitvijo priborili do 25 točk od skupno 100 možnih v okviru razpisa P2.

"Slovenski start-up leta 2014" bomo že tradicionalno razglasili na mednarodni podjetniški konferenci PODIM, 14. maja 2014 v hotelu Habakuk v Mariboru.

Sedmi krog tekmovanja uradno pričenjamo z dogodkom forum 100% Start:up in sicer v četrtek, 24. oktobra 2013 ob 11.00 uri v Tehnološkem parku Ljubljana. Na dogodku bomo predstavili vse podrobnosti o letošnjem tekmovanju.V okviru tekmovanja se oblikuje socialna mreža akterjev podjetniškega ekosistema, ki jo tvorijo podjetniki, investitorji, svetovalci podpornih inštitucij, mediji, vladne in nevladne organizacije in drugi interesni udeleženci. Njihovo tvorno sodelovanje je ključno za uspešen razvoj podjetništva. 

Tekmovanje tudi predstavlja vstopnico za vključitev v programe za rast in globalizacijo slovenskih start-up podjetij v okviru programa Go:global SlovenijaPRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA