Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Start:up Geek House

Start:up Geek House je storitev znotraj Start:up centra namenjena najbolj ambicioznim start-up podjetjem, ki so že od samega začetka usmerjena na globalni trg, njihova strategija razvoja podjetja temelji na filozofiji t.i. vitkih startup podjetij, podjetje pa je organizirano na podlagi agilnih metod vodenja. Ideja Start:up Geek House-a je, da se najboljši lahko učijo ob najboljših ter ob ustrezni podpori Start:up centra dosegajo nove podjetniške preboje.
 
Start:up Geek House je prostor (co-working space) namenjen izključno ambicioznim, drznim, malo norim in podjetnim talentom z znanjem z visoko dodano vrednostjo, ki snujejo nov podjetniški podvig. Delovno mesto v Start:up Geek House lahko najamejo vsi, ki delajo na svojem prototipu, minimalno sprejemljivem produktu (MVP), poslovnem načrtu, iščejo prvega kupca ali so že celo začeli poslovati, pa še ne rabijo svoje povsem lastne pisarne.
 
Pisarne so namreč (pre)drage in običajno dolgočasne, delo od doma pa je lahko zelo neproduktivno in duhomorno. Zato so delovna mesta v Startup Geek House prava rešitev. Poleg celotne potrebne infrastrukture (projektorji, tabla, poštni naslov, internet, tiskalnik ipd.) po fleksibilnih pogojih, je kot omenjeno primarni namen takšnega prostora sodelovanje med stanovalci, medsebojna pomoč z znanji, spodbujanje in motiviranje.

Cena najema delovnega mesta znaša že od 50€/mesec.
 
Več si lahko preberete na: www.geekhouse.si

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA