Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Lokacije start-up centrov po Sloveniji

Izberite vam najbližjo lokacijo Start:up Centra in nas kontaktirajte ter si zagotovite ustrezno pomoč pri ustanovitvi, zagonu in rasti vašega podjetja:
 
LJUBLJANA: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana, ustanovljen leta 1995, je največji tehnološki park v Sloveniji in zagotavlja stimulativno poslovno okolje najvišje kakovosti za razvoj vrhunskega tehnološkega podjetništva. Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij.
  
Naslov: Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Zemljevid: povezava do zemljevida 
Kontaktna oseba: Vera Nunič, vera.nunic@tp-lj.si


KRANJ: Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije
RC IKT je tehnološki park s podjetniškim inkubatorjem z jasno vizijo postati prva izbira za podjetniški razvoj informacijskih in komunikacijskih tehnologij v regiji. Zagotavljajo stimulativno, urejeno in prijazno podjetniško okolje z dostopom do informacijskih in komunikacijskih kompetenc, tehnologij in infrastrukture, mrežo povezav za dostop do trgov, ustvarjanje sinergij in hitro rast.
 
Naslov: Ljubljanska cesta 24a, Kranj
Zemljevid: povezava do zemljevida
Kontaktna oseba: Elvira Luin, elvira.luin@rcikt.com


ZAGORJE: RCR Zasavje
Regionalni center za razvoj je nepridobitna gospodarska družba, katere cilj je vsakršen razvoj Zasavja. Glavne aktivnosti se nanašajo na spodbujanje podjetniškega in gospodarskega razvoja Zasavja, usklajevanje interesov na področjih regionalnega razvoja, gospodarstva, človeških virov in varstva okolja. Vzpostavili so sodobno razvojno okolje, ki ga plemenitijo s številnimi vezmi znotraj regije in prek njenih meja. Njihov cilj je soustvarjati odprto, moderno Zasavje, prijazno za tu bivajoče in privlačno za ljudi od drugod.

Naslov: Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi
Kontakt:
info@rcr-zasavje.si


CELJE:
Inkubator Savinjske regije d.o.o
 

Kontaktna oseba: Saša Lavrič, info@inkubatorsr.si, http://inkubatorsr.si/
 

MARIBOR:
Tovarna podjemov
Tovarna podjemov je ime univerzitetnega podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru, ki ga v skladu s pogodbo z univerzo razvija neprofitni zavod IRP. Storitve inkubatorja so primarno namenjene komercializaciji podjetniških idej študentov, raziskovalcev in profesorjev univerze ter tudi idej drugih inovativnih posameznikov.

Naslov: Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor
Zemljevid: povezava do zemljevida
Kontaktna oseba: Mag. Jure Verhovnik, jure.verhovnik@irp.si
 

MURSKA SOBOTA: Pomurski tehnološki park
PTP je središče za inovativna in na znanju temelječa podjetja v Pomurju. Ponujamo pomoč pri aplikativnem razvoju novih izdelkov in storitev, pri zagonu in internacioonalizaciji podjetij. Z zunanjimi partnerji je zagotavljen strokovni multidisciplinarni pristop in KVALITETA.

Naslov: Plese 9a, 9000 Murska Sobota
Kontaktna oseba: Marjetka Jakob, marjetka@p-tech.si


NOVA GORICA:
Primorski tehnološki park
Primorski tehnološki park d.o.o. je družba, ki skrbi za nastanek, delovanje in rast inovativnih tehnološko najzahtevnejših podjetij. Podjetjem pomagajo pri premagovanju podjetniških in tržnih izzivov, s ciljem, da podjetja čim hitreje razvijejo svoje ideje v izdelke in storitve ter vstopijo na trg.

Naslov: Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici
Zemljevid: povezava do zemljevida
Kontaktna oseba: Tanja Kožuh, tanja.kozuh@primorski-tp.si

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA