Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Start:up Centri

Start:up centri ponujajo v okviru vodilnih slovenskih univerzitetnih inkubatorjev ter tehnoloških parkov celovit splet storitev poslovne podpore za uspešen razvoj in rast start-up podjetij od podjetniške ideje do globalne rasti podjetja. V Start:up centrih najdete celovito podjetniško podporo od A do Ž, ki jo potrebujete pri načrtovanju, ustanovitvi, zagonu in hitri globalni rasti vašega podjetja.
 
Lokacije Start:up Centrov:

Vsak Start:up center izvaja sledeče ključne dejavnosti:
 
Krepitev podjetniške kulture in inovativnosti - Aktivnosti so usmerjene v tesnejše sodelovanje s projekti in programi v okviru akademskih oziroma raziskovalno-razvojnih okolij, namenjenih spodbujanju podjetnosti in inovativnosti študentov in raziskovalnega osebja. S tem želimo prispevati k boljšemu prenosu in komercializaciji znanja v gospodarsko prakso.

Ocena poslovne ideje in poslovnega načrta –
V Start:up centru se lahko srečate s poslovnim svetovalcem, ki vam bo pomagal pri oceni potenciala ter razvoju poslovne ideje, prav tako pa razvoju poslovnega načrta. Osebno svetovanje je odlično dopolnilo orodjem ter drugim priročnikom, izkušeni svetovalci pa vam pomagajo z usmeritvami, da se vaša podjetniška pot začne čim bolj uspešno.

Podjetniške delavnice in izobraževanja
– Pomembna aktivnost Start:up Centrov so podjetniška izobraževanja in delavnice na različne podjetniške, poslovne ter tehnične teme. Na podjetniških delavnicah lahko pridobite osnovno ter napredno podjetniško znanje, prav tako pa se mrežite z drugimi podjetniki in inovativnimi posamezniki.

Generalistična podjetniška svetovanja in mentorstvo
– Poleg ocene poslovne ideje in poslovnega načrta v Start:up Centrih izvajamo tudi generialistična podjetniška svetovanja s področja odpiranja podjetij, premagovanja administrativnih ovir, oblikovanja poslovnih strategij ter drugih sorodnih podjetniških tem. V sklopu generalističnega podjetniškega svetovanja lahko pridobite tudi mentorja, ki vam aktivno pomaga na podjetniški poti.

Specialistična podjetniško svetovanje
– Dopolnitev generalističnim podjetniškim svetovanjem so specialistična podjetniška svetovanja, ki pokrivajo različne specializirane podjetniške teme, kot so marketing, računovodstvo ter druga podjetniška znanja. Specialistična podjetniška svetovanja se izvajajo tako v okviru izobraževalnih delavnic, kot tudi s pomočjo že vzpostavljene mreže svetovalcev, ki so strokovnjaki na različnih podjetniških področjih.

Podjetniška orodja
– V Start:up Centrih ustvarjamo podjetniška orodja, ki vam pomagajo na vaši podjetniški poti. Tovrstna orodja so prezentacije, priročniki, navodila ter druga orodja, kot je na primer napredno Orodje za poslovno načrtovanje. Vsa orodja so zbrana na enem mestu in sicer na spletni strani www.poslovninacrt.org

Start:up Geek House
– Specializiran program znotraj Start:up centra je »co-working« prostor namenjen vsem podjetje, ki delajo po principu »vitkega podjetja« ali imajo globalne ambicije po rasti. V Start:up Geek House lahko po simbolični ceni najamete delovno mesto ter začnete realizirati svoje podjetniške ambicije v družbi najboljših. Več si lahko preberete tukaj.

Koordiniranje skupnosti inovativnih podjetij
- S povezovanjem podjetij v aktivno nacionalno skupnost krepimo njihovo pripadnost podpornemu okolju in njihovo zavedanje o možnih sinergijah skupnega nastopa na tujih trgih. Mednarodno javnost o dosežkih članov podpornega okolja informiramo tudi preko sodelovanja v mednarodnem združenju IASP in z aktivno vlogo pri izvedbi mednarodne podjetniške konference PODIM.
Start:up Centri so aktivno vpeti tudi v nacionalne program iTime+, Start:up leta in Go:Global.

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA