Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Potek in časovnica

Pripravili smo enostaven proces, ki optimizira tvoj vložek energije v vsakem koraku, obenem pa predstavlja izjemno dodano vrednost v obliki pridobivanja znanj, povratnih informacij, širjenja mreže poznanstev ter razvoja podjetniških veščin.

Program je razdeljen v dve fazi. Faza pred investicijo je namenjena pomoči pri oblikovanju podjetniške ideje, poslovnega modela, učinkovite predstavitve in prijave na razpis SK 50 Slovenskega podjetniška sklada. Faza po investiciji je namenjena zagotavljanju pogojev za 110 % fokus podjetja na realizacijo zastavljenih ciljev.
 

Program pred investicijo

Namen programa je podjetniškim ekipam zagotoviti vso potrebno podporo pri oblikovanju podjetniške ideje, poslovnega modela in učinkovite predstavitve ter prijave na razpis SK 50 Slovenskega podjetniška sklada. Sodelovanje v prvi fazi programa ti lahko prinese do 40 dodatnih točk za prijavo na razpis SK 50 za pridobitev 50.000 EUR konvertibilnega posojila.

 

Opis in potek programa pred investicijo

Promocijski roadshow dogodki na katerih boš spoznal vse podrobnosti o programu pospeševalnika, pogojih pridobitve javnih sredstev in podpore ter spoznal uspešne slovenske podjetnike. Koledar dogodkov.
 
Pisna prijava in kratka predstavitev: do 15.9. je potrebno oddati spletno elektronsko prijavo, ki obsega ključna vprašanja o vaši podjetnški ideji, ekipi in poslu. Na podlagi pisne prijave boste povabljeni še na osebno predstavitev. 
 
Delovni vikend je namenjen osebnem spoznavanju podjetniških ekip, oceni zmožnosti hitrega napredka v izjemno kratkem času ter pripravi na finalno ocenjevanje podjetniških ekip v fazi pred-selekcije in predstavitev pred zasebnimi investitorji. Podroben program vikenda.

Demo dan je namenjen ekipam, ki so uspešno zaključila delovni vikend. Na demo dnevu se podjetja predstavijo pred-selekcijski komisiji, ki ocenjuje vloge v pred-selekciji ter dodatno zasebnim investitorjem, s katerimi aktivno sodelujemo v okviru pospeševalnika. Več o demo dnevu.
 
Podjetniki lahko v fazi pred-selekcije skupaj pridobijo maksimalno 40 točk, ki se upoštevajo v sklopu razpisne dokmentacije SPS za prijavo na razpis SK 50.
 
Oddaja razpisne dokumentacije: Po demo dnevu sledi oddaja razpisne dokumentacije za pridobitev javnega konvertibilnega posojila v višini 50.000 EUR in strokovne podpore. Naši svetovalci bodo aktivno pomagali vsem podjetniškim ekipam pri pripravi dokumentacije. Oglej si razpisno dokumentacijo.
 

Program po investiciji

Start:up Geek House Bootcamp: Podjetja, ki pridobijo investicijo se udeležijo trimesečnega programa, kjer pridobijo vso temeljno znanje o gradnji start-up podjetja po najsodobnejših »vitkih in agilnih« metodologijah.

Izobraževanje zajema 10 srečanj z naslednjimi vsebinskimi sklopi, ki so povsem praktično naravnana. Poleg pridobitve teoretičnega okvira, zajemamo predvsem praktično delo skupaj s predavatelji in mentorji (podrobnosti o programu):
  • Vitko in agilno podjetje
  • Filozofija »ven iz stavbe«
  • Produkt in uporabniška izkušnja
  • Marketing
  • Organizacija podjetja
  • Metrike poslovanja
  • Poslovni model
  • Vstop na tuje trge
  • Podjetniške finance
  • Financiranje podjema 

 
Start-up Mentor:
Iz javno objavljene baze start-up mentorjev bo vsako podjetje podalo preference glede izbire enega start-up mentorja, ki bo podjetniški ekipi dodatno individualno pomagal pri razvoju in rasti podjetja.
 

 
Strokovni svet: start-up mentor, svetovalec, predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada in vodstvo podjetja (poslovni in tehnični direktor) sestavljajo skupaj strokovni svet, ki se srečuje minimalno četrtletno, zaželeno pa mesečno, z namenom usmerjanja vodstva podjetja in pomoči pri sprejemu ključnih strateških odločitev.
 
Administrativna pomoč svetovalca:
z vsako investicijo (tudi javnega denarja) pride tudi obveznost poročanja in s tem povezana administracija. Da se bo ekipa podjetja lahko čim bolj osredotočila na razvoj ideje, bo vsako vsako podjetje pridobilo administrativno-finančno-promocijsko pomoč s strani izkušenega podjetniškega svetovalca, ki bo pomagal pri poročilih, nacionalni ter mednarodni promociji, koordiniral in organiziral bo srečanja strokovnega sveta in podobno.
  

 
Tvoja podjetniška zgodba o uspehu: v nadaljnjih korakih ti bomo v okviru pospeševalnika pomagali do dodatnih virov sredstev (SK200, zasebni investitorji), prav tako pa pri širjenju na tuje trge. Sodelujemo z več kot 50 organizacijami spodbujanja podjetništva po svetu, preko katerih ti bomo pomagali pri vstopu na tuje trge.

V celotnem procesu pa sodelujemo zgolj z najboljšimi ljudmi!PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA