Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

O SGH pospeševalniku

Izkoristi edinstveno priložnost, da v okviru Start:up Geek House pospeševalnika narediš bistveno več in bistveno hitreje za svoj startup, in sicer s pomočjo dodatnega kapitala, najsodobnejših znanj, administrativne podpore in podpore mreže uspešnih podjetnikov, mentorjev in alumni članov.


Izbranim podjetniškim ekipam nudimo:

  • 50.000 EUR KAPITALA: v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom v okviru razpisa SK50 omogočamo podjetjem pridobitev 50.000 EUR konvertibilnega posojila.
  • SGH BOOTCAMP: trimesečni Start:up Geek House BootCamp intenzivni izobraževalni program, v katerem boš pridobil vso potrebno znanje za podjetniški uspeh.
  • START-UP MENTORJE, ki ti bodo osebno pomagali na poti do uspeha in realizacije tvoje velike vizije. Mreža start-up mentorjev vključuje le najboljše domače in tuje izkušene podjetnike.
  • OSEBNEGA SVETOVALCA, ki ti bo v pomoč pri pripravi poročil in administracije za potrebe razpisa SK50.
  • PROSTORE: v sklopu programa bo tvoja ekipa lahko koristila brezplačne »co-working« prostore na sedmih lokacijah po Sloveniji, specializirane za start-up podjetja, kar ti bo omogočilo enostavno sodelovanje in povezovanje z drugimi podjetniki ter administrativno-strokovno podporo.
  • MEDNARODNO VPETOST IN PREPOZNAVNOST: skozi program pospeševalnika ti bomo pomagali do medijske prepoznavnosti ter promocije tako doma, kot v tujini. Hkrati ti bomo z našo mrežo domačih in mednarodnih partnerjev pomagali do potencialnih partnerjev in strank.


Cilj SGH pospeševalnika je omogočiti podjetniškim ekipam 110 % fokus in čim hitrejšo pot od ideje do »product-market fit-a«.
 

           
 

S partnerji do mednarodno konurenčnega programa

Skupaj s partnerji slovenskega podjetniškega ekosistema smo oblikovali program, ki je primerljiv z drugimi pospeševalniki v Evropi.  Pospeševalnik smo zasnovali tako, da se lahko podjetniška ekipa 110% osredotoči na razvoj poslovne ideje po sodobnih »vitkih in agilnih« metodologijah, svoje potencialne stranke in izgradnjo podjetja. Ključni partnerji, ki sodelujejo v programu so:


Slovenski podjetniški sklad
, ki v okviru razpisa SK 50 omogoča podjetjem pridobitev 50.000 EUR konvertibilnega posojila. Več o skladu.

 
Start-up mentorji
, ki bodo s svojim znanjem, izkušnjami in poznanstvi sodelovali v celotnem poteku pospeševalnika; od selekcijskega postopka in izobraževalnih dogodkov do mentoriranja po pridobitvi investicije. Več o mentorjih.

 
Iniciativa Start:up Slovenija
, ki bo s svojimi partnerji poskrbela za zagotavljanje prostorov za podjetniške skupine na sedmih lokacijah po Sloveniji ter za brezhibno izvedbo roadshow dogodkov, delovnega vikenda, demo dneva, Start:up Geeh House Bootcampa ter aktivno promocijo izbranih ekip skozi celoten postopek. Več o Iniciativi.PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA