Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Komisija in merila

Program pospeševalnika poteka v več fazah, v katerih se vaše podjetniške ideje ocenjujejo po različnih kriterijih.

 

Faza predselekcije: rok oddaje 15.9., max število točk 10

Na podlagi oddane pisne prijave in kratke osebne predstavitve bo potekalo ocenjevanje pred-selekcijske komisije, ki jo sestavljajo start-up mentorji. Ocenjujeta se dva faktorja, in sicer ocena potenciala ekipe ter inovativnost ideje, tehnologija ter tržni potencial. Vsak, ki ima dobro izhodišče pri obeh ocenjevalnih faktorjih, bo imel priložnost, da to tudi dokaže na delovnem vikendu. Podjetniške ekipe, ki bodo presegle ustrezen prag točk (6/10) na podlagi teh kriterijev, bodo povabljene na delovni vikend

 
 

Predstavitev na demo dnevu: max število točk 30

Ocenjevanje poteka na podlagi kriterijev o izvršnosti ekipe, velikosti in rasti trga, inovativnosti tehnologije, konkretizaciji ideje, poslovnega modela in kakovosti predstavitve. V drugi fazi ocenjevanja (po delovnim vikendu) je možno zbrati dodatnih 30 točk, k že prej maksimalno možnim 10 točkam (pred delovnim vikendom na podlagi prijave in osebne predstavitve).

V fazi predselekcije je tako možno zbrati 40 od 100 možnih točk za prijavo na razpis Sklada SK 50.

Razpis SK 50 Slovenskega podjetniškega sklada: rok oddaje 10.10., max število točk 60

Vsi podjetniki, ki se želite potegovati za pridobitev konvertibilnega posojila v višini 50.000 eur na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada, morate na sklad do 10. 10. 2014 oddati vso zahtevano razpisno dokumentacijo. Oddana dokumentacija podjetja bo administrativno pregledana, da ugotovimo, ali ustreza vsem formalnim kriterijem razpisa ter bo dodatno ocenjena s strani SPS komisije po sledečih kriterijih:
 

  • obseg ustanovitvenega vložka v podjetju v denarju,
  • prisotnost zasebnega investitorja,
  • finančno stanje oziroma zadolženost podjetja,
  • velikost in rast trga,
  • inovativnost in tehnologija.

 
Vse vloge, ki bodo presegle zahtevano število točk, bodo povabljene k podpisu pogodbe s Slovenskim podjetniškim skladom o konvertibilnem posojilu.

 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA