Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

MS BizSpark

Microsoft podpira start-up podjetja

S svojimi pobudami in programi Microsoft nudi podporo mladim podjetjem na vseh stopnjah razvoja in rasti. S številnimi pobudami jim omogoča dostop do tehnologij in rešitev za hiter začetek dela, s tekmovanji in podjetniškimi pospeševalniki pa prispeva k oblikovanju okolja, ki spodbuja inovativnost podjetij in posameznikov. Microsoftove pobude obsegajo tako podporo novoustanovljenim podjetjem kot tudi odpiranje poslovnih priložnosti za podjetja, ki želijo svojim strankam zagotoviti vrhunske rešitve na Microsoftovi platformi.

Microsoftov center za inovacije

V 21. stoletju smo priče velikanskim spremembam, ki niso omejene le na velike države, temveč zaradi vplivov globalizacije neposredno vplivajo na družbe po vsem svetu. Glavni vzvodi konkurenčnosti so postali znanje, inovativnost in tehnologija, države po vsem svetu pa iščejo različne načine, s katerimi bi spodbudile razvoj teh dejavnikov in ustvarile več kakovostnih delovnih mest ter pospešile svojo gospodarsko rast. V Microsoftu smo bili kot globalno podjetje neposredna priča tem spremembam. Zavedamo se stalne potrebe po inovacijah, spremembah in tehnološki naprednosti, in če želimo ohraniti svojo konkurenčnost, moramo stalno vlagati v ta področja in jih razvijati. V tem se prav nič ne razlikujemo od majhnih lokalnih podjetij, ki s trdim delom in inovativnostjo iščejo svoje priložnosti.
www.innovationcenter.si


ITIME pospeševalnik idej


Pospeševalnik idej je namenjen start-up podjetjem, ki imajo inovativno podjetniško idejo s širšega področja informatike v okviru dejavnosti TIME (Telekomunikacije, Internet, Mediji, Entertainment) in ki želijo to idejo nadgraditi s pomočjo nasvetov in idej uspešnih posameznikov iz omenjenih panog, se pripraviti na investicijo tveganega kapitala ter vzpostaviti povezavo s strateškim partnerjem.   www.itime.si

BizSpark


Microsoft® BizSpark™ je globalni program namenjen pospeševanju mladih podjetij, saj zagotavlja ključne vire, ki ji takšno mlado podjetje najbolj potrebuje:
 • Programsko opremo. Hiter in enostaven dostop do polnega nabora Microsoftovih razvojnih orodij, strežniške programske opreme in namizne programske opreme potrebne za razvoj, brez dodatnih začetnih stroškov.
 • Podpora. Povežite se z našimi mrežnimi partnerji – podjetniškimi inkubatorji, investitorji, svetovalci, vladnimi agencijami in ponudniki gostovanja, ki so v mreži naših partnerjev in vam bodo pomagali z vsemi potrebnimi viri.
 • Vidnost. Dosežite globalno vidnost in se povežite z bodočimi partnerji, investitorji in strankami kot BizSpark član in skupaj boste lahko dosegli vaše zastavljene cilje.
www.microsoftstartupzone.com

WebSiteSpark


Microsoft® WebsiteSpark™je program namenjen uspešnemu zagonu profesionalnega spletnega razvoja in oblikovanja. Program omogoča pridobitev programske opreme, podpore in odličnih poslovnih priložnosti brez začetnih stroškov za naslednja 3 leta. Program vsebuje:
 • Programsko opremo. Hiter in enostaven dostop do omejenega nabora Microsoftovih razvojnih orodij, strežniške programske opreme in namizne programske opreme potrebne za razvoj in končno namestitev, brez dodatnih začetnih stroškov.
 • Podpora. Povežite se z našimi mrežnimi partnerji in ponudniki gostovanja.
www.microsoft.com/web/websitespark

Microsoft Empower for ISVs


Program Microsoft Empower for ISVs je namenjen malim in srednje velikim podjetjem, ki razvijajo programsko opremo in želijo svoj doseg razširiti z zagotavljanjem rešitev na Microsoftovi platformi. Z naročnino pridobijo dostop do najsodobnejših razvojnih orodij, programske opreme za interno uporabo ter številnih virov informacij.
 • Razvojna orodja. Poleg licenc za razvojno okolje Visual Studio razvijalci prejmejo tudi naročnino MSDN, ki jim zagotovi dostop do orodij in znanj, potrebnih za razvoj vrhunske programske opreme.
 • Programska oprema. Podjetja prejmejo omejeno število licenc za programsko opremo za interno uporabo, kar jim pomaga povečati storilnost in učinkovitost zaposlenih.
 • Izobraževanje in podpora na trgu. Tehnično podporo in svetovanje pri razvoju dopolnjuje cela vrsta virov informacij, ki obsegajo tako tehnološke nasvete kot tudi smernice, s katerimi lahko podjetja izboljšajo svoj poslovni uspeh.
https://partner.microsoft.com/40011351

Microsoft Action Pack Subscription


Naročnina Microsoft Action Pack Subscription je namenjena Microsoftovim partnerjem, ki zagotavljajo storitve in izdelke za mala in srednje velika podjetja. Celovita ponudba vključuje vse, kar podjetja potrebujejo, da svoj uspeh zgradijo na Microsoftovih tehnologijah.
 • Programska oprema. Podjetja prejmejo širok nabor namiznih in strežniški tehnologij za interno uporabo, razvoj aplikacij in preizkušanje rešitev.
 • Podpora. Poleg tehnične podpore, ki jo zagotavljajo Microsoftovi strokovnjaki, imajo podjetja dostop tudi do trženjskih in prodajnih materialov ter orodij, s katerimi lahko učinkovito razširijo svoje poslovanje in postanejo zaupanja vreden partner svojim strankam.
 • Izobraževanje. S spletnimi izobraževanji in povezanimi viri lahko podjetja ostanejo na tekočem z najnovejšimi tehnologijami.
https://partner.microsoft.com/40016455

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA