Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Člani Iniciative Start:up Slovenija

Iniciativa Start:up Slovenija je odgovor na vse večji zaostanek, ki nam grozi v evoluciji slovenskega start-up ekosistema. V okviru iniciative se najpomembnejši deležniki slovenskega podjetniškega ekosistema povezujemo in zavezujemo, da bomo še naprej z vsem svojim znanjem, voljo, vizijo in družbeno odgovornostjo soustvarjali sodoben podjetniški ekosistem. Aktivno želimo prispevati k izvedbi nacionalne raziskovalne in inovacijske strategije Slovenije RISS 2011–2020 »Drzna Slovenija«, akcijskega načrta Akta za mala podjetja ter k realizaciji Sodobne industrijske politike.
 
 
Nosilca iniciative: Tehnološki park Ljubljana in Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM.

Člani iniciative: Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije, Primorski tehnološki park, RCR Zasavje in Inkubator Celje

Partnerji inciative: Microsoftov Inovacijski Center, Center za inovacije in prenos tehnologij na Institutu Jožef Stefan, RSG Kapital, Zveza za tehnično kulturo Slovenije in OpenLab, CEED Slovenija
 
 
Iniciativa Start:up Slovenija je odprta platforma, ki se ji lahko z izjavo podpore priključijo različne organizacije in posamezniki. Vabimo tudi start-up podjetja in uspešne podjetnike, ki želijo prispevati k viziji podjetne in talentom prijazne države, da se nam pridružijo.
 


Sliko nacionalnih programov inciative v večji ločljivosti najdete tudi v .pdf dokumentu povzetka Start:up Manifesta na povezavi.

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA