Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Partnerji in pokrovitelji

Projekt Start:up leta so v letu 2012 podprli naslednji partnerji in pokrovitelji.


Osrednja partnerja tekmovanja iz gospodarstva


 
 
 

 
Nova KBM
V Novi KBM, ki je druga največja slovenska banka, se zavedajo, da se mlada podjetja ob pričetku podjetniške poti soočajo s številnimi dilemami. Prepričani so, da potrebujejo sodobno, varno in gospodarno podporo na področju financiranja podjema, kakor tudi kakovostne informacije, nasvete in znanja. Zato so svojo ponudbo dopolnili s storitvami Podjetniškega centra Nove KBM, ki se aktivno vključuje v projekt Start:up Slovenija. www.nkbm.si.  

 
 

 
Microsoft Slovenija
V Microsoftu so razvili številne programe in dejavnosti za podporo inovativnih start-up podjetij, s katerimi želijo prispevati k doseganju ciljev na področjih inovativnosti in povečevanja konkurenčnosti. S partnerskim sodelovanjem v pobudah, kot je tekmovanje Start:up Slovenija, si želijo podpreti dejavnosti, ki neposredno in dejavno vplivajo na razvoj gospodarstva na lokalni ravni. www.microsoft.si.  

Glavni pokrovitelji tekmovanja


 
 
 

 
RSG Kapital
Poslanstvo RSG Kapital je zapolnitev kapitalske vrzeli na trgu tveganega kapitala. RSG Kapital s tem prispeva k spodbujanju podjetništva ter k večji dinamičnosti in hitrejši gospodarsi rasti v Sloveniji in tudi v širši regiji. Družba je že tradicionalni pokrovitelj in partner tekmovanja Start:up Slovenija.
www.rsg-capital.si.  

 

Medijski pokrovitelji


 

 

 
Najdi.si
Najdi, informacijske storitve, d. o. o. je podjetje, ki se ukvarja z razvojem iskalnih tehnologij in upravljanjem široke mreže spletnih medijev.
Delujejo v dejavnostih trženja spletnih iskalnikov (najdi.si), založništva telefonskih imenikov (Telefonski imenik Slovenije), založništva specializiranih imenikov (firma.si, bizi.si), posredovanja oglasov na druga spletna mesta (ADpartner), kontaktnega centra 1188, obdelave in urejanja podatkovnih baz, založništva malih oglasnikov (Nepremicnine.net, borzadela.si, Avto.si ...) in založništva spletnih portalov (shrani.si).
www.najdi.si 
       
 

 

 
Mojedelo.com
MojeDelo.com je vodilni slovenski zaposlitveni portal, ki skrbi za neposreden stik med delodajalci in iskalci zaposlitve. PortalZnanja.com združuje ponudbo najboljših slovenskih izobraževalnih podjetij. Za iskalce prve zaposlitve smo zbrali vsebine in ustrezne zaposlitvene oglase na specializiranem portalu MojePrvoDelo.com.
www.mojedelo.com.  

Partnerji znanja
 

 
 

 
CEED
CEED Slovenija je del mednarodne mreže podjetniških centrov, ki deluje v Jugovzhodni Evropi. Podjetnikom in njihovim izvršnim ekipam nuditi znanje, izkušnje in mrežo stikov, ki jih potrebujejo za pospeševanje rasti svojih podjetij ter za promocijo podjetniške kulture v širši družbi. Zmagovalcu Start:up Slovenija ponuja brezplačno vstopnico za program CEED TOP CLASS. www.ceed-slovenia.org.

 
 

 
Ljubljanski univerzitetni inkubator
Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) je del podpornega okolja za podjetništvo, ki mladim nudi podporo pri uresničevanju poslovnih idej. Perspektivnim projektom nudimo subvencionirane poslovne prostore, podjetniško svetovanje, mentorstvo, podjetniško izobraževanje, pomoč pri iskanju finančnih virov ter pomoč pri iskanju članov tima. Z izpolnjevanjem svojega poslanstva si prizadevamo spodbujati prenos znanja in tehnologije iz centrov znanja v gospodarstvo. www.lui.si.

 
 

 
TehnoCenter UM
TehnoCenter UM je bil ustanovljen leta 2005 kot prva univerzitetna pisarna za prenos tehnologij v Sloveniji z namenom doseganja strateških ciljev Univerze v Mariboru na področju prenosa novosti v gospodarsko in podjetniško prakso. S storitvami na področju managementa intelektualne lastnine je že tradicionalni partner znanja tekmovanja Start:up Slovenija. www.tehnocenter.uni-mb.si.

Partner za mlade

 
 

 
Študentska organizacija Univerze v Mariboru
Osnovna naloga ŠOUM je celostno zadovoljevanje potreb in interesov študentov. Že vrsto let podpira tudi obštudijske dejavnosti študentov na področju podjetništva. V letu 2008 je pričela v sodelovanju z družbo Microsoft razvijati spleti portal www.dostop.si, ki bo prispeval k promociji tekmovanja Start:up Slovenija med mladimi.
www.soum.si.  


Partnerja kipca za zmagovalca


 
 

 
Maja Ferme
Maja Ferme je mlada obetavna slovenska modna oblikovalka in podjetnica, ki je oblikovala zmagovalni kipec tekmovanja Start:up Slovenija. www.majaferme.com.  
  
 
 

 
Steklarna Rogaška
V Steklarni Rogaška, ki nudi pestro izbiro unikatnih in ročno izdelanih izdelkov iz kristala, so izdelali kristalni kipec za zmagovalca tekmovanja Start:up Slovenija.
www.steklarna-rogaska.si.  

Mednarodni partner


 
 
Pioneers festival
Pioneers festival je največji dogodek za start-upe v Srednji Evropi. Na celotedenske dogajanju se zberejo najboljši start-upi iz regije, investitorji in predstavniki vplivnih javnosti.
www.pioneersfestival.com.


 
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA