Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Nosilci iniciative Start:up Slovenija

Nosilci iniciative Start:up Slovenija so:

Tovarna podjemov
Tovarna podjemov je ime univerzitetnega podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru, ki ga v skladu s pogodbo z univerzo razvija neprofitni zavod IRP. Storitve inkubatorja so primarno namenjene komercializaciji podjetniških idej študentov, raziskovalcev in profesorjev univerze ter tudi idej drugih inovativnih posameznikov. Za start-up podjetja s področja IT pa skupaj z družbo Microsoft razvijajo podporne programe v okviru Microsoftovega centra za inovacije. Tovarna podjemov je nosilec projekta slovenskega tekmovanja najboljših start-up podjetij Start:up Slovenija in glavni organizator mednarodne podjetniške konference PODIM.
www.tovarnapodjemov.org

Tehnološki park Ljubljana
Poslanstvo Tehnološkega parka Ljubljana je zagotavljanje vrhunskega podpornega okolja za prenos raziskovalnih izsledkov in inovativnih poslovnih zamisli v uspešno in mednarodno konkurenčno tehnološko podjetništvo. Tehnološki park Ljubljana v domačem okolju dobro izpolnjuje svoje poslanstvo. Postal je steber lokalne podporne infrastrukture. Z ustvarjenim ugodnim okoljem in novimi podjetji je dober vzornik in tvorec pozitivnega ozračja za razvoj tehnološko naprednejšega podjetništva v Sloveniji.
www.tp-lj.si.

Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije (RC IKT)
RC IKT je tehnološki park s podjetniškim inkubatorjem z jasno vizijo postati prva izbira za podjetniški razvoj informacijskih in komunikacijskih tehnologij v regiji. Zagotavljamo stimulativno, urejeno in prijazno podjetniško okolje z dostopom do informacijskih in komunikacijskih kompetenc, tehnologij in infrastrukture, mrežo povezav za dostop do trgov, ustvarjanje sinergij in hitro rast. V inovativnem podjetniškem okolju povečujemo dodano vrednost za globalno konkurenčnost podjetij in slovenskega gospodarstva, prispevamo k trajnostnemu razvoju regije in ustvarjamo nova delovna mesta.
www.rcikt.si.


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA