Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj

Mentorski program

Mentorski program je osrednji del programa Go:Global za pomoč start-up podjetjem pri hitri globalni rasti. V sklopu programa sodelujemo zgolj z najboljšimi mentorji, saj verjamemo, da je kakovost bistveno bolj pomembna kot količina. Namen mentorskega programa lahko povzamemo v ključnem stavku o dodani vrednosti mentorjev: »En pogovor s pravim človekom ti lahko prihrani leta trdega dela.«

 
Prvi del mentorskega programa zajemajo sistematična izobraževalna srečanja in praktično delo na posameznih poslovnih funkcijah pod skrbnim mentorstvom najbolj izkušenih podjetniških strokovnjakov. Program pokriva vsa ključna področja podjetništva, kar pa je še bolj pomembno, narejen je tako, da podjetnik v sklopu programa dela povsem na praktičnem nivoju, pri čemer pridobljeno znanje takoj implementira v poslovanje.

 
Mentorski program za hitro rast zajema:
  • 5 mentorjev, ki z izbranimi start-up podjetji intenzivno delajo na organiziranih srečanjih
  • 5 tednov intenzivnega dela s praktičnimi nalogami in merjenjem uspeha
  • 5 vsebinskih sklopov, ki pokrivajo vsa področja podjetništva (finance, marketing…)
  • 5+ gostujočih najbolj izkušenih slovenskih podjetnikov

Skozi mentorski program Go:Global podjetnik pripravi ustrezne strategije ter organizira in implementira pridobljeno znanje na petih temeljnih poslovnih funkcijah, ki so ključne pri hitri globalni rasti.

 
Mentoriranje v okviru praktičnega podjetniškega MBA je dopolnjeno še z 1:1 mentoriranjem, z namenom, da največji domači in tuji strokovnjaki pomagajo podjetniku rešiti specifične probleme. Tako v sklopu programa Go:Global organiziramo specializirane dogodke, kjer se vsaka podjetniška ekipa sreča z izbranimi mentorji (strokovnjaki) in je deležna individualnega svetovanja. 1:1 mentorji so specialisti s povsem različnih poslovnih področij, kot so spletni marketing, finance, pridobivanje razpisov, poslovanje v tujih državah, računovodstvo ipd., in podjetnikom pomagajo pri reševanju specifičnih poslovnih izzivov.

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA