Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
največji tech dogodek srednje in vzhodne Evrope

Techsylvania

Kraj:
Romunija
 
Datum:
31.5.2014
 
Čas:
09:00
 
Spletna stran:
 
Kontakt:
 
 

Ne, govora ne bo o Drakuli, hrani ali najlepših oglednih točkah Romunije, temveč o tehnologiji. Techsylvania je namreč največji tech dogodek srednje in vzhodne Evrope, kjer se bo srečalo več kot 4000 tech in računalniških strokovnjakov regije.

Med 31. majem in 2. junijem 2014 bo Techsylvania v osrčju Romunije pod svojim okriljem prvič združila najbolj kreativne in inovativne ume ter izjemne govorce, tehnične strokovnjake in inovatorje, ki bodo delili svoja znanja in izkušnje.

Techsylvania je sestavljena iz dveh delov, prvi je 24-urni hackathon (31. maja in 1. junija 2014), kjer bodo tehnološki inovatorji ekipno sodelovali pri oblikovanju revolucionarnih aplikacij za različne nosljive naprave, ki lahko že jutri spremenijo svet. Najboljše tri ekipe bodo prejele brezplačne vstopnice na konferenco, kjer bodo občinstvu predstavile svoj projekt.

Prijave na hackathon so mogoče s prijavo na POVEZAVI.

Drugi del Techsylvanije je konferenca (2. junij 2014), kjer boste lahko slišali in se povezali z najboljšimi govorci in inovatorji tech sveta. Konferenca je odlična priložnost za mreženje, spoznavanje novih investitorjev in morda celo bodočih sodelavcev in sorazvijalcev.

Več informacij o govorcih in sami konferenci najdete na POVEZAVI.
Zemljevid lokacije‹ Nazaj na seznam dogodkov


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA