Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Seedcamp Beograd

Seedcamp prihaja na Startit Fest v Beograd

Kraj:
Beograd
 
Datum:
15.5.2014
 
Čas:
09:00
 
Spletna stran:
 
Kontakt:
 
 

Londonski pospeševalnik Seedcamp se v iskanju naslednje velike ideje 18. maja 2014 vraÄŤa na obmoÄŤje jugozahodne Evrope.

Na letošnjem Startit Festu, ki bo potekal med 15. in 19. majem 2014 v Beogradu, se bo Seedcamp znova predstavil s formatom Mini dogodkov, ki jih je premierno predstavil v lanskem letu. Dogodek se je lani prviÄŤ odvijal v kraljevskem vzdušju Kraljeve palaÄŤe, Seedcamp-u pa se je takrat pridruĹľila prva srbska ekipa beograjskega TruckTrack-a.

Letos bo Seedcamp-ov dogodek potekal v Beli palaÄŤi znotraj Kraljevega dvora v okviru Startit Festa, petdnevnega festivala beograjske start-up iniciative Start•it.

Start•it je nastal na podlagi skupnega prizadevanja Oddelka za digitalno agendo srbskega ministrstva za kulturo in SEE ICT, neprofitne organizacije iz Beograda, ustanovljene z namenom izboljšanja zmogljivosti lokalnih IT skupnosti za zagon inovativnih in uspešnih podjetniških prizadevanj.

Na festivalu priÄŤakujejo veÄŤ kot 5.000 obiskovalcev, ki bodo lahko na veÄŤ kot 50 dogodkih spremljali predstavitve veÄŤ kot 50 najbolj uspešnih start-upov in kljuÄŤnih posameznikov regije. Vsi Ĺľeljni informacij o razliÄŤnih naÄŤinih zagonov in razvijanja start-up podjetij boste tu prišli na svoj raÄŤun.

Vse ekipe in posamezniki, ki Ĺľelite Seedcampu predstaviti svoje ideje in inovacije lahko veÄŤ informacij glede prijave najdete TUKAJ.

Prijave zbirajo do 5. maja 2014

Vsi, ki bi se festivala udeleĹľili kot obiskovalci, pa veÄŤ informacij najdete TUKAJ.

VeÄŤ informacij o iniciativi Start•it najdete TUKAJ.
Zemljevid lokacije‹ Nazaj na seznam dogodkov


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA