Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Vrhunska start-up konferenca

RockPaperStartups

Kraj:
Reka, Hrvaška
 
Datum:
18.7.2013
 
Čas:
09:30
 
Spletna stran:
 
Kontakt:
 
 
Konec tedna se bo v hrvaški Reki zgodila največja evropska poletna konferenca, posvečena startup sceni – RockPaperStartups.Med 17. in 19. julijem bo v Kompleksu Rikard Benčić mrgolelo startupov in mentorjev iz vse regije ter vrhunskih mednarodnih predavateljev.

Glavni organizator konference, ki poteka pod pokroviteljstvom hrvaškega predsednika Iva Josipovića in mesta Reka, je Netokracija, njen glavni urednik Ivan Brezak Brkan pa je na včerajšnji tiskovki v Zagrebu napovedal vrhunski program v izvedbi priznanih predavateljev, ki jih bo Netokracija samo ob tej priložnosti pripeljala v Reko.
 

Vrhunski predavatelji

Na seznamu govorcev so med drugimi tudi Daniel Burka, oblikovalska zvezda Google Ventures, John Bradford, direktor pospeševalnika Techstars (ki je pred enim letom investiral v slovenski Zeppelin), Carlos Eduardo Espinal, partner v Seedcamp UK, Martin Ringelin, oblikovalska zvezda Twitterja, Robin Wauters, evropski urednik The Next Weba, Bogdan Iordache, ustanovitelj romunske konference How to Web, in Paddy Cosgrave, ustanovitelj Dublin Web Summita.
Zaradi izredno praktične lokacije (Reka je uro in pol oddaljena od Ljubljane, le kakšno urico več pa od Zagreba in Beograda) bo dogodek na enem mestu zbral vso regionalno startup sceno. Priložnosti za pitchanje in networking bo več kot dovolj, zato konference nikakor ne smete zamuditi!
 

V okviru festivala tudi Mini Seedcamp

V okviru RockPaperStartups bo potekal tudi Mini Seedcamp, sprejetih pa je bilo 10 startupov, ki se bodo lahko predstavili pred vrhunskimi mentorji in predavatelji: Anctu, Sizem, Teddy the Guardian, 8memo, Hungr.io, AuThink, BabyWatch, ListenApp, Openoy in Edgar the Storyteller. Startupom bo mentoriralo okrog 50 mentorjev iz celotne regije.
Po Mini Seedcampu, ki je dogodek zaprtega tipa, bo 18. in 19. julija potekalo pravo rock’n'roll doživetje – RockPaperStartups podnevi ponuja predavanja, koncerte, ponoči pa networking in žur, saj na isti lokaciji hkrati poteka festival kreativnostiRepublika.Vsi udeleženci RPS lahko brezplačno obiskujejo vse dogodke v okviru omenjenega festivala!
V okviru konference RockPaperStartups poteka tudi Mini Seedcamp. 
 

Kotizacija samo 70 €? Da, dobro ste slišali!

Želimo si, da bi konferenco obiskalo čim več zainteresiranih startupov, zato je cena vstopnine za 3-dnevni dogodek več kot dostopna. Registrirate se lahko za samo 70 €!
 

5 brezplačnih kart

Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z organizatorjem dogodka Netokracijo, podarja 5 brezplačnih kart za udeležbo na dogodku. Kako se potegovat za karte? Na elektronski naslov urban.lapajne@tovarnapodjemov.org odgovorite na dve vprašanji: Kdo je glavni organizator dogodka RockPaperStartups? V katerih slovenskih mestih delujejo Start-up Centri Iniciative Start:up Slovenija? Izmed pravilnih odgovorov bomo v sredo zjutraj izžrebali pet srečnežev, ki se bodo fantastičnega festivala udeležili brezplačno. Izžrebance bomo obvestili na elektronski naslov.
 
‹ Nazaj na seznam dogodkov

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA