Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor: Primorski tehnološki park |  15. oktober, 2013

DIGIHAIR

O novem produktu

Program DIGIHAIR je najbolj enostaven in inovativen sistem za:

 • vodenje podatkov o stalnih strankah, vključno s slikami pričesk in recepturami za pričeske (barvanja, trajne, striženje, oblikovanje,….)
 • vodenje blagajne in finančno-materialnega poslovanja;
 • možnost izdaje računov, tudi preko zaslona na dotik;
 • izbor primerne lasne kozmetike glede na tip lasišča in las stranke za ponujeno oz. izbrano pričesko;
 • pregled zgodovine pričesk posamezne stranke z recepturo.


Gre za popoln spoj tehnološke inovativnosti, oblikovne dovršenosti in brezčasne uporabnosti.


Program omogoča samodejno slikanje strank in s pomočjo inovativnega biometričnega sistema za ugotavljanje identitete strank na podlagi obraznih značilnosti omogoča tako frizerskemu mojstru kot tudi stranki izbor primerne pričeske glede na obrazne značilnosti in primerne lasne kozmetike za tip lasišča in las stranke. Poleg tega program omogoča na enem mestu pregled zgodovine pričesk posamezne stranke z recepturo. To pri strankah odpravlja dvome in povečuje zadovoljstvo strank ter je tako nepogrešljiv zaveznik v boju s konkurenco.
 
Ker preko programa lahko poteka tudi nabava negovalne lasne kozmetike, izdelkov za oblikovanje las in drugih artiklov, zagotavlja program uporabnikom optimizacijo, avtomatizacijo in nadzor trženjskih, prodajnih in servisnih procesov.

 


 

Opredelitev problema

Frizerji si želijo, da bi stranke vselej bile zadovoljne s pristopom, preparati in pričesko, pa naj bo to za stranko popolnoma nova pričeska ali pa že ustaljena. Za frizerje je vselej izziv kako stranko navdušiti bodisi za spremembo pričeske ali pa na stranko, ki si vselej želi popolnoma enako pristop in pričesko kot vedno, očarati s poznavanjem njenih potreb, želja in zahtev.


Pri prvi skupini se strankam vselej poraja dvom ali bi jim nove smernice in novo stilsko oblikovanje las pristajalo. Poskus uvajanja novosti je zagotovo vznemirljiv tako za stranko kot frizerja. Z eksperimentiranjem z različnimi stilskimi možnostmi preko računalnika lahko postane zabavno in ustvarjalno, ki prispeva k odpravi dvomov, prispeva k dobremu počutju stranke ter jo napolni z zadovoljstvom. Uspela preobrazba hkrati daje frizerju občutek zmage.

 

Ciljni kupci

Produkt DigiHair je namenjen frizerjem, ki želijo svojim strankam ponuditi več kot zgolj frizersko storitev. Ciljni kupci so tisti frizerji, ki svoje stranke želijo navdušiti z zanimivim, ustvarjalnim in zabavnim eksperimentiranje z različnimi stilskimi možnostmi ter skupaj s stranko izbrati pričesko, ki bo najbolj ustrezala njihovim željam in življenjskemu stilu. Med ciljne kupce uvrščamo tudi tiste, ki se s trženjem lasne kozmetike, saj program omogoča povezavo med stilskimi smernicami, frizerskimi produkti ter željami in potrebami strank.

 


 

 

Ključne značilnosti in razlikovalni dejavniki

Ključne značilnosti produkta

 • visoka zanesljivost programa in 100% varovanje podatkov,  
 • cenovna dostopnost,
 • ažurna baza podatkov, 
 • možnost določanja nivoja dostopa in privilegijev posameznega uporabnika,
 • več uporabniška zasnova,
 • uporaba tudi za namene oglaševanja,
 • standardizirani podatki, ki omogočajo izvoz za druge namene (za MS Outlook, Access, Excel, ipd.).


Poleg tega je  program prilagojen tudi za izdajanje računov, vodenje prejetih in izdanih računov ter prometa po zaposlenih, vodenje različnih plačil (gotovina, kartice) in vodenje blagajne ter vodenje materialnega poslovanja (lastna poraba in prodaja). Program ima možnost povezave s POS terminalom in tiskalnikom, kot tudi z računovodskimi programi in samim računovodskim servisom. Program omogoča možnost uporabe zaslona na dotik in možnost uporabe v povezavi z davčno blagajno. Program se lahko uporablja tudi za izdelavo različnih poročil (po urah, dnevih, mesecih, letih, lokacijah, zaposlenih in ipd.), izdelavo urnikov in vodenje delovnih ur zaposlenih. Program s svojo multi-funkcionalnostjo zagotavlja preglednost in nadzor nad poslovanjem ter posledično omogoča večjo učinkovitost, večji dobiček in uspešnejše, ciljno usmerjen o trženje.

 


 

Viri

- http://www.neticom.si/index.php?meni2=16&meni1=6&menu1_naslov=O%20podjetju
- Martin Ferfolja, Neticom, raziskave in razvoj, d.o.o.
 

O podjetju
NETICOM
Neticom je podjetje, ki ima dolgoletne izkušnje na področju informacijske tehnologije. S svojim znanjem in marketinškim pristopom pomagajo podjetjem pri uspešnem nastopu na trgu. Podjetjem ponujajo širok spekter informacijskih rešitev:
 • računalniški program razvit posebej za podporo poslovanja frizerskega salona;
 • računalniški program za podporo poslovanja manjših podjetij in s.p.-jev;
 • program za blagajniško poslovanje, primeren tudi za zaslone na dotik;
 • razvoj aplikacij po meri naročnika;
 • postavitev in vzdrževanje informacijskih sistemov;
 • izdelava spletnih strani in CMS sistemov ter njihovo vzdrževanje.
Podjetje:
NETICOM
Spletna stran:
Leto ustanovitve:
1993
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA