Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor: Primorski tehnološki park |  15. oktober, 2013

Imperium Blackjack

O novem izdelku

Imperium Blackjack je igralna naprava za igro s kartami Blackjack, ki popolno simulira in zagotavlja enako napetost igre kot bi igrali živo igro. Napravo sestavlja 5 igralnih mest z 22'' ekrani na dotik, ki so povezani v osrednji terminal s 47'' ekranom. Igralna mesta so ergonomično oblikovana, kar igralcem zagotavlja prijetno izkušnjo in udobje tudi pri več urnem igranju.


Programska oprema temelji na serverskem delovanju in Linux programu, kar zagotavlja potrebno stabilnost celotnega sistema. Pravila igre in informacije so predmet prilagajanja specifičnim zahtevam posameznih tržišč. Programska oprema omogoča enostavno nastavitev različnih konfiguracij skladno s potrebami in željami kupcev, tj. igralniških operaterjev.


Blackjack programski set je del izdelka podjetja Rubicon tehnologije, ki je namenjen proizvajalcem igralnih konstrukcij (ohišij). Vsebuje vse potrebne komponente za sestavo igralne naprave za elektronsko igro Blackjack. Programska oprema zajema operacijski sistem Linux, pravila igre (popolnoma prilagojena žejam kupcev) in 100% naključni generator igre. Strojna oprema zajema računalnik QXi-100, imperium ohišje, ostale komponente kot so kabli, RFID administratorski dostop, sprejemnik bankovcev, monitor na dotik itd. Prednost Blackjack programskega seta je enostavnost vgradnje in uporabe, ki od kupca ne zahteva nikakršnega specifičnega znanja.

 

  

 

Problem, uporabna vrednost in konkurenčna prednost

Igralniški operaterji se soočajo s številnimi izzivi, kako pritegniti in obdržati igralce ter zagotavljati, da bodo čim več igrali, zato iščejo takšne igralne naprave, ki jim omogočajo rast poslovanja in izboljšujejo zadovoljstvo igralcev. Igralniški operaterji, ki v svojih lokalih zaradi zakonodajnih omejitev ne morejo izvajati živih iger na srečo, posebej težko konkurirajo igralnicam, ki poleg igralnih avtomatov ponujajo tudi žive igre.


Avtomatizirane elektromehanične igralne naprave izvrstno posnemajo žive igre in s tem ponujajo tudi igralnicam brez živih iger, da pritegnejo nove igralce, zmanjšajo dvome o nepristranskosti igralnih avtomatov in povečajo zadovoljstvo igralcev ter povečajo dobiček z zmanjšanjem stroškov zaposlenih in povečanjem števila igralcev.

 

Ciljni kupci

Ciljni kupci elektromehanične naprave IMPERIUM Blackjack so igralniški operaterji (igralnice/casino in igralni saloni). Igralna naprava je popolnoma ustrezna tudi za tiste igralniške operaterje, ki skladno z omejitvami zakonodaje, ne morejo ponujati živih iger na srečo. Z elektromehanično igralno napravo IMPERIUM Blackjack ti operaterji pridobijo konkurenčno prednost, saj igralcem omogočijo povsem enako izkušnjo kot igralnice z živo igro. Naprava to izkušnjo omogoča tako, da je elektromehanski sistem igralcem viden, kar zmanjšuje dvom o nepristranskosti igralne naprave ter povečuje zadovoljstvo igralcem.

 

 

 

Ključne prednosti

Elektromehanična igralna naprava IMPERIUM Blackjack – koristi za igralniške operaterje:

 • Povečuje prihodke igralniškega operaterja, saj naprava pritegne več igralcev (rešitev naprave IMPERIUM Blackjack zmanjšuje dvom o nepristranskosti v primerjavi z video igralnimi napravami)
 • Zmanjšuje stroške igralniškega operaterja, saj ni potrebno angažirati zaposlenih (elektromehanična naprava nadomešča krupjeja/delivca pri živih igrah)
 • S pomočjo posebne zaščite pred goljufanjem znižuje stopnjo goljufij igralcev 
 • Povečuje dobičkonosnost – elektromehanična naprava spodbuja igralce k igri (število iger na uro je večje v primerjavi s številom iger na mizah z živo igro)

 


Značilnosti elektromehanične igralne naprave IMPERIUM Blackjack:

 • 100% zagotavljanje naključnosti igre, kar zagotavlja enako privlačnost igre kot na mizah z živo igro
 • Prilagodljiva pravila iger: število kart, prikaz kart igralnice, podvajanje, razdelitve, zavarovanje, bonusi itd.
 • Nastavljivost: minimum in maksimum naprave, hitrost igre, plačilne lestvice/table, multidenominacija, vrednost stave, jezikovne možnosti
 • Hitro reševanje konfliktnih situacij – elektronsko sledenje igre in zgodovine
 • RFID administratorski dostop za poročanje in spremljanje
 • Združljivost s hišnimi sistemi podpore (vključno s SAS 6.02, sprejem bankovcev, printanje in brezgotovinsko poslovanje)
 • Samostojno računovodstvo igralnega mesta
 • Uporabniku prijazne informacije igre (vključuje informacije o igri)
 • Modularni design strojne opreme omogoča enostavno vzdrževanje

 

Viri

http://www.rubicon-gaming.com/
http://www.youtube.com/watch?v=PvSbSDOlKx8
- Interno gradivo družbe Rubicon tehnologije d.o.o.

 

 

O podjetju
Rubicon tehnologije d.o.o.

Rubicon tehnologije je mlado slovensko podjetje, ki razvija in proizvaja profesionalno igralniško opremo. Ambiciozna ekipa strokovnjakov iz področja igralništva in tehnologij omogoča podjetju priložnost in sposobnost trgu ponuditi edinstvene in inovativne izdelke. Osnovna dejavnost podjetja je razvoj avtomatiziranih naprav za igre s kartami, ki temeljijo na najsodobnejših tehnologijah avtomatizacije, robotike in informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Z uporabo najkakovostnejših materialov in sestavnih delov ter naprednih tehnologij lahko podjetje ponudi visokokakovostne in zanesljive izdelke.


Podjetje Rubicon tehnologije si s kupci prizadeva zgraditi dolgoročno partnerstvo. V sodelovanju z lokalnimi distributerji in predstavniki na posameznih mednarodnih trgih podjetje zagotavlja izdelke, prilagojene potrebam in željam posameznih kupcev.


Poslanstvo podjetja je preko avtomatiziranih in robotiziranih naprav vnesti princip živih iger v igralne salone in igralnice, kjer žive igre zaradi lokalne zakonodaje niso dovoljene.
 

Podjetje:
Rubicon tehnologije d.o.o.
Spletna stran:
Leto ustanovitve:
2010
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA