Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor: Tehnološki park Ljubljana |  15. oktober, 2013

SENSTENSION – Inovativna diagnoza mišic in tetiv

O novem izdelku

Inovativna metoda merjenja imenovana 'Muscle contraction' (MC, op.p. krčenje mišic) omogoča določitev napetosti skeletnih mišic s pomočjo popolnoma ne-invazivnega in situ in selektivnega načina. Selektivnost MC merilca se nanaša na specifično merjeno mišico ali del mišice, in je omejen z velikostjo konice senzorja. Senstension, ki temelji na MC metodi merjenja, je relativno majhen in lahek, zato da se meritve lahko opravljajo medtem ko oseba dela različne stvari.

 

 

Problem, uporabna vrednost in konkurenčna prednost

Senstension je zmogljivo orodje, ki se ga lahko uporablja na različnih področjih merjenja mišic in tetiv, od raziskav mišic do elitnega športa in medicine. Je nova metoda in tehnologija in zagotavlja edinstvene in pomembne informacije, ki vsak dan podpirajo vašo odločitev.

Koristi od uporabe Senstensiona so:


  • Ne-invazivnost
  • Preprostost
  • Ponovljivost
  • Ustreznost
  • Nosilnost
  • Selektivnost
 

Vir: Brošura podjetja.


 

Ciljni kupci

TMG-BMC d.o.o. edinstvene produkte in tehnike so že sprejeli pomembni uporabniki iz elitnih nogometnih klubov, kot na primer FC Barcelona in Manchester United, in vodilne medicinske in raziskovalne institucije. TMG-BMC hitro postaja primarna izbira za natančne, ne-invazivne in stroškovno učinkovite diagnoze in zdravljenja.

 

 


Viri:

www.tmg-bodyevolution.com
- Brošura podjetja
www.tmg.si
http://www.tp-lj.si/node/1287
http://www.linkedin.com/company/tmg-bmc-d.o.o.?trk=tabs_biz_home
https://www.facebook.com/#!/pages/TMG-BMC/115942705100791?fref=ts

 

O podjetju
TMG-BMC d.o.o.

TMG-BMC d.o.o. je visokotehnološko biotehnično in kineziološko podjetje, ki nudi tako najboljše fitnes in rehabilitacijske storitve za šport, kot tudi obsežnejše mehanične storitve. Njihovi lastni notranji raziskovalni viri nenehno razvijajo patentirane, zelo učinkovite programe za optimizacijo procesov treninga in rehabilitacije za vrhunske športnike, kot tudi splošno fizioterapijo in mehanske zahteve.


Kot rezultat tega, da so ustvarili in razvili področje tenziomiografije (TMG), so TMG-BMC d.o.o. edinstvene produkte in tehnike že sprejeli pomembni uporabniki, od elitnih nogometnih klubov kot je FC Barcelona, do vodilnih medicinskih in raziskovalnih institucij. TMG-BMC d.o.o. hitro postaja primarna izbira za natančne, ne-invazivne in stroškovno učinkovite diagnoze in zdravljenja.


Specializirajo se za: optimizacijo treninga, diagnostiko mišic, lastnosti krčenja, biomehaniko mišic, optimizacijo gibanja, lokalno mišično utrujenost, razvitje hitrosti in preprečevanje poškodb.
 

Podjetje:
TMG-BMC d.o.o.
Spletna stran:
Leto ustanovitve:
0
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA