Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor: IRP |  15. oktober, 2013

SAFECOVER

SafeCover zaščitni pokrovček za pločevinke je namenjen uporabi na vseh velikostih pločevink (0,33l, 0,5l) z napitki, pa naj si gre za gazirane pijače, sokove, energetske napitke, kavo ali pivo. Zaradi majhnih dimenzij je izredno priročen za nošenje, hkrati enostaven za nameščanje in uporabo ter je priljubljen pri vseh uporabnikih pijač v pločevinkah. Serijsko ga izdelujejo v 5 različnih barvnih kombinacijah. 

 

 
Držino produktov zastopajo naslednji izdelki:

  • Klasični SafeCover z vsemi zgoraj naštetimi lastnostnostmi
  • Mini SafeCover, ki ima identične lastnosti kot njegov veliki brat, a je namenjen pločevinkam z manjšim premerom
  • SafeCover Print, ki je klasični oziroma mini SafeCover s predhodnim dotiskom (npr. happy birthday)
  • SafeCover Personal, ki omogoča popolno personalizacijo v okviru tehničnih zmožnosti
  • SafeCover Unicolor, ki ponuja po predhodnem dogovoru proizvodnjo SafeCover-ja v želeni barvi, ki jo naročnik lahko izbere v barvni lestvici Pantone.
  • SafeCover Pack ponuja na željo kupca individualno pakirane SafeCoverje s potiskom logotipa na ovoju 

Slika: SafeCover Print                         Slika: SafeCover Personal               Slika: Klasični SafeCover

 

Problem, uporabna vrednost in konkurenčna prednost

Danes si težko predstavljamo vrtno zabavo, izlet, piknik, počitnice brez uporabe pijač v pločevinkah. Vendar ima pločevinka ob vseh pozitivnih tudi negativne lastnosti. To so nevarnost vstopa insektov in žuželk ter drugih tujkov v pločevinke (ose, čebele, ogorki,…), nezaželeno menjavo odprtih pločevink, hkrati predstavlja nevarnost za ureznine ter je higiensko oporečna pri pitju direktno iz pločevinke.

SafeCover predstavlja odgovor na negativne lastnosti oziroma nevarnosti pločevinke. Z njegovo namestitvijo na odprto pločevinko uporabnik onemogoči vstop vsem vrstam žuželk in insektov. S tega vidika je pokrovček  SafeCover pomembna pridobitev za vse tiste uporabnike, ki jim piki le teh povzročijo takšno alergijsko reakcijo, da je ogroženo njihovo zdravje in življenje. Pokrovček lahko uporabljamo tudi z vidika higienske oporečnosti pločevink, ki lahko od proizvodnje do potrošnika prepotujejo velike razdalje in so s tem izpostavljene številnim nečistočam. Z namestitvijo pokrovčka zagotovimo čisto okolje za stik z usti in lahko brezskrbno pijemo direktno iz pločevinke. Pokrovček se lahko uporablja tudi kot barvni označevalec komu pripada pločevinka. In ne nazadnje, z namestitvijo pokrovčka na odprto pločevinko preprečimo morebitne ureznine na ostri odprtini pločevinke. Z vsemi zgoraj opisanimi lastnosti postane pločevinka ne samo praktična, ampak tudi varna za uporabo. Pokrovček bi sicer lahko nadomestili z uporabo kozarca in se izognili večini zgornjih nevarnosti, kar pa je mnogokrat nepraktična rešitev, mnogim pa pitje iz pločevinke predstavlja tudi svojevrsten užitek.

Ciljni kupci

Potencialni kupci inovativnega produkta, pokrovčka za pločevinke  SafeCover so: 
 

  1. vsi končni uporabniki pijač v pločevinkah
  2. proizvajalci pijač v pločevinkah, ki lahko z dodanim pokrovčkom  SafeCover kupcu ponudijo nekaj več. S tem lahko povečajo svoj tržni delež ali zgolj utrdijo položaj na trgu. Podjetje lahko na željo proizvajalca naredi nov dizajn, prilagodi barvno kombinacijo, dotiska logotip ali naredi gravituro.
  3. Podjetja za promocijo in poslovna darila. Promocijski material podjetja mora biti inovativen in drugačen od tistega, ki ga ponuja konkurenca. Svinčniki, bloki in druga podobna darila tega cenovnega razreda danes več ne zagotavljajo zapomnljivosti, kar je njihov namen, saj večina podjetij izbira tovrstne izdelke iz istih katalogov, zato so vsa enaka z izjemo logotipa na njih. V poplavi vseh pa uporabnik tega več ne opazi. Zato je  SafeCover pokrovček odlična izbira za poslovna darila in droben promocijski material. V izbrani barvni kombinaciji celostne podobe podjetja in logotipom bo dosegel svoj namen.
  4. Hoteli.  SafeCover je izredno primeren tudi za vse hotele in druge namestitvene objekte, ki v sobnih mini barih ponujajo napitke iz pločevink.  SafeCover z logotipom hotela bo zagotovo razveselil vsakega gosta!

Viri

1. http://www.safecover.eu 

 

O podjetju
SafeCover

 Safe Cover d.o.o. je inovativno visoko tehnološko podjetje, ki deluje na področju prehrambne industrije. Pod blagovno znamko  SafeCover podjetje razvija, proizvaja in trži spekter proizvodov, zaščitnih pokrovčkov za pločevinke. Gre za patentiran produkt, ki je nastal na podlagi potreb na trgu, zato je bila uporabniška izkušnja ključna informacija pri razvoju produkta. 


Podjetje se je v letu 2013 visoko uvrstilo na tekmovanju Start up:leta in posledično uspešno kandidiralo na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada za pridobitev sredstev za zagon produkta.
 

Podjetje:
SafeCover
Spletna stran:
Leto ustanovitve:
2013
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA