Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor: Urban Lapajne |  24. januar, 2013

Celtra

Celtra se na trgu mobilnega oglaševanja uveljavlja s svojo prilagodljivo in uporabniku prijazno platformo AdCreator. Gre za SaaS (software-as-a-service) platformo, ki omogoča hitro in enostavno oblikovanje in distribucijo ti. rich-media oglasov za mobilne naprave ali spletne strani prilagojene mobilnim klientom.Rich-media oglasi želijo pri potrošnikih spodbuditi določeno aktivnost, ne le pasivnega ogleda oglasa, s tem pa so učinkovitejši kot klasični bannerji. Z AdCreatorTM imajo agencije in založniki dostop do platforme, ki je izjemno fleksibilna in enostavna za uporabo, omogoča pa oblikovanje oglasov, njihovo optimizacijo in spremljanje njihove učinkovitosti. Uporabljajo ga oglaševalske mreže, agencije, založniki mobilnih aplikacij in mediji, med drugimi tudi Google, Rovio, Shazam, CNN, The Wall Street Journal in številni drugi. Najpomembnejši trg Celtre so ZDA in Velika Britanija, v letu 2011 pa je Celtra prve projekte izvedla tudi na Japonskem, kjer se podobno kot v ZDA hitro povečuje zanimanje za oglaševanje prek mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Januarja 2013 Celtra je naznanila, da je po investiciji od ameriških skladov GrandBanks Capital in Fairhaven Capital prejela novo investicijo v višini 4 milijonov ameriških dolarjev od sklada SoftBank Capital.

Vir besedila in slik: www.rsg-capital.si in www.celtra.com 
O podjetju
Celtra
Celtra se na trgu mobilnega oglaševanja uveljavlja s svojo prilagodljivo in uporabniku prijazno platformo AdCreator. Gre za SaaS (software-as-a-service) platformo, ki omogoča hitro in enostavno oblikovanje in distribucijo ti. rich-media oglasov za mobilne naprave ali spletne strani prilagojene mobilnim klientom. Najpomembnejši trg Celtre so ZDA in Velika Britanija, v letu 2011 pa je Celtra prve projekte izvedla tudi na Japonskem, kjer se podobno kot v ZDA hitro povečuje zanimanje za oglaševanje prek mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.
Podjetje:
Celtra
Spletna stran:
Leto ustanovitve:
2006
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA