Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor:  |  2. januar, 2009

UNIKI d.o.o.


UNIKI d.o.o. je podjetje za razvoj inteligentnih medijev. Razvilo je inovativno programsko rešitev za interakcijo z zasloni in sicer kar brez dotika (touchless screen). Omogoča, da vsebino upravljamo na daljavo zgolj z gibanjem ali mahanjem. Inovacija jezdi tehnološki val prihajajočega trenda predstavljanja vsebin v: zunanjem digitalnem oglaševanju (digital out-of-home), sodobnem prireditvenem menedžmentu, interaktivnem interiernem dizajnu, ekskluzivnemu turizmu, odzivni arhitekturi in zabavni elektroniki. Nova generacija potopitvenih vmesnikov pomaga predstaviti idejo bolj prepričljivo in impresivno, bolje pridobi in zadrži pozornost gledalca, pozicionira oglaševano vsebino z iFaktorjem ter poenostavi in poceni proces ustvarjanja in menjavanja vsebine.
UNIKI programje omogoča računalniku »videti« s pomočjo računalniškega vida, kaj mu hočemo povedati in se naravno odzvati na neverbalno komunikacijo. Rešitev izstopa v svetovnem merilu zaradi celostne rešitve: inovativnega poslovnega modela, ki omogoča enostavno uporabo preko spleta in hkrati prilagoditve visoke tehnologije za enostavno uporabo s strani končnega naročnika in delovanja na standardni strojni opremi.
Uigran tim prihaja iz vrst medijskih kreativcev, ki je več let eksperimentalno raziskoval naravno človekovo interakcijo s sliko in videom in v letu 2008 ustanovil podjetje. Že po prvih desetih mesecih obstoja je UNIKI potrdil poslovno idejo na trgu z najbolj naprednimi slovenskimi podjetji in s strokovnimi priznanji, med njimi tudi finalom prestižnega tekmovanja SeedCamp 08 v Londonu.
O podjetju
Uniki
Podjetje:
Uniki
Spletna stran:
Leto ustanovitve:
0
 

PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA