Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor:  |  28. maj, 2014

Brezplačno mentorstvo v TechPeaks

15 slovenskih visokotehnoloških startup podjetij v zgodnjih fazah razvoja ima priložnost, da se do 2. junija 2014 prijavijo na v celoti subvencionirano ekskurzijo v pospeševalnik TechPeaks iz Trenta z intenzivnim mentorskim programom, ki bo na temo vitkega podjetništva, izgradnje inovativnih poslovnih modelov ter zgodnjega razvoja strank in prodaje potekal od 23. do 26. junija 2014.

Ekskurzijo z organiziranim mreženjem in spoznavanjem drugih startupov, mentorjev, podjetnikov in potencialnih vlagateljev iz regije v okviru programa Outreach organizira EIT ICT Labs, skupnost za znanje in inovacije Evropskega inštituta za tehnologijo, v sodelovanju z Trento RISE in njegovim pospeševalnikom TechPeaks, ki je mednarodni partner iniciative Start:up Slovenija.

Ker želi EIT ICT Labs okrepiti povezave s startup podjetji v državah, kjer še ni fizično prisoten s svojimi podjetniškimi vozlišči, so stroški strokovne ekskrurzije za slovenske startupe v celoti subvencionrani in krijejo prevoz, namestitev, vodene obiske podjetniških vozlišč v Trentu ter intenziven štiridnevni mentorski program s priznanimi mentorji kot so Andy Parsons, Vitaly Golomb in Vito Lomele. EIT ICT Labs bo v okviru razpisa Startup Activation 2014 te stroške v celoti kril za 15 izbranih slovenskih startupov in za največ dva člana iz posameznega startup podjetja.
 
 

POGOJI ZA SODELOVANJE

Svojo vlogo oziroma prijavo pošljite najpozneje do 2. junija 2014, do 12.00 ure, na e-mail naslov aleksandra.parcinska@trentorise.eu, kjer lahko dobite tudi vse odgovore na morebitna dodatna vprašanja. Vaša vloga mora vsebovati:

  • motivacijsko pismo (do 500 besed) in
  • ppt (ali drug format) predstavitev podjetja in ideje in/ali povezavo do predstavitve.Prednost pri izboru bodo imeli startupi, ki svojo poslovno idejo razvijajo v panogah iz EIT ICT Labs akcijskih programov:

  • kibernetika,
  • programiranje v oblaku,
  • novi mediji in upravljanje vsebin,
  • zdravje in kakovost življenja, kakovostno staranje,
  • zasebnost in varnost pri uporabi sodobih informacijskih tehnologij,
  • pamenti energetski sistemi,
  • pametni prostori,
  • urbanost in mobilnost.

 

OBVESTILO IZBRANIM STARTUPOM

Trento RISE bo 4. junija 2014 vse prijavljene slovenske startupe obvestil o rezultatih izbora na e-naslov, naveden v prijavi.

Celotno besedilo razpisa in vsi pogoji sodelovanja:
https://www.eitictlabs.eu/fileadmin/files/media-italy/Startup_Activation_2014.pdf

Krajši opis projekta:
https://www.eitictlabs.eu/index.php?id=3942 
 


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA