Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor:  |  24. februar, 2014

Aprilski podjetniški vikendi pred vrati!

Izkoristi vsa nova znanja, ki se ti ponujajo, saj so le-ta ključ k tvoji svetlejši in uspešnejši prihodnosti!


Si študent/ka? Imaš podjetniške ambicije? Imaš dobre ideje? Želiš rešiti kakšen družbeni izziv? Ponujamo ti izjemno priložnost, da spoznaš kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi. Zato pridi na študentski Startup vikend, ki bo potekal v petih krajih po Sloveniji, od 4. do 6. aprila 2014 in razvijaj veščine, ki so danes nujno potrebne za tvoj karierni uspeh!Z udeležbo boš pridobil/a:

  • Nove karierne priložnosti
  • Konkretna poslovna in podjetniška znanja
  • Potrdilo o udeležbi, kot dokazilo znanja
  • Druženje z uspešnimi ljudmi
  • Nova poznanstva z različnih fakultet
  • Možnost realizacije lastne ideje
  • Veliko zabave in druženja
  • Hrano, prigrizke in noro vzdušje

Vzemi prihodnost v svoje roke!


Start-up vikend organiziramo na petih lokacijah po Sloveniji, izberi sebi najbližjo. Ko izbereš lokacijo, boš našel podroben program: 

  
        


Pohiti s prijavo, število mest je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2014!


Startup Weekend je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz študentov različnih fakultet, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«) in ga tudi preveril na trgu. Na tokratnem vikendu bomo posebno pozornost skupaj z mentorji namenili idejam, ki rešujejo posebne družbene izzive. Dotaknili se bomo torej tudi socialnega podjetništva!

Še vedno nisi prepričan/a? Poglej si video, kako zgleda učenje in zabava v praksi:Izkušnje udeležencev»Startup Weekend je bil edinstvena izkušnja in kljub 18 urnem delavniku sladka. Pri delu so nam vseskozi stali ob strani izkušeni mentorji, ki so nas usmerjali. Startup Weekend je vsekakor za tiste, ki imajo voljo po bolj dinamičnem življenju, kjer je osebni poslovni uspeh odvisen predvsem od vas samih. Imeti idejo ni dovolj, potrebno je imeti željo po realizaciji in tveganju.«
 Gregor Treska, udeleženec Start-up vikenda Ljubljana v novembru 2013


Izberi lokacijo in se PRIJAVI:


        

Za prijavo ne potrebuješ podjetniške ideje, je pa ta zaželena. Sodelujete lahko vsi, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v timu. Če nimaš poslovne ideje, se boš priključili kateri izmed skupin in s svojimi znanji pomagal k njeni realizaciji.Pridobil boš praktične podjetniške veščine, od prodajanja, nastopanja, mreženja do vodenja, kadrovanja, pogajanja, in še mnogo več! Vse, kar potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj!

Imaš podjetniško idejo, ki bi rešila tudi kakšen družbeni problem? Pridruži se nam. Z nami bodo mentorji z izkušnjami s področja socialnega podjetništva. Pripelji na dogodek še svoje prijatelje in sošolce, tako ne boš sam!

Izberi lokacijo in se PRIJAVI:


        

Pohiti s prijavo, število mest je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2014! 
 

Nacionalna koordinatorka:

  Elvisa Basailovič, Tehnološki park Ljubljana in Zavod Ypsilon 
T: 01 620 34 01
E: elvisa.basailovic@tp-lj.siEnotno podjetniško akcijo za mlade organizirajo člani konzorcija
Zavod Ypsilon, Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerza v Mariboru, Primorski tehnološki park, Univerzitetni inkubator Primorske in Razvojni center Novo Mesto, in sicer v okviru programov Iniciative Start:up Slovenija in 47 visokošolskih zavodov, v okviru petih univerzitetnih oziroma visokošolskih središč. Izvedbo projekta sta omogočila Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
 


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA