Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor: Iniciativa Start:up Slovenija |  22. januar, 2014

Hvala, ker z nami soustvarjate prihodnost!

Od leta 2012 naprej se povezujemo najaktivnejši deležniki slovenskega podjetniškega ekosistema v Iniciativo Start:up Slovenija. Vsi člani iniciative se zavezujemo, da bomo z vsem svojim znanjem, vizijo in družbeno odgovornostjo soustvarjali globalno prepoznan in sodoben podjetniški ekosistem.

Iniciativa Start:up Slovenija deluje na podlagi Start:up Manifesta, ki je je temeljni dokument našega delovanja in vizije. Manifest opredeljuje ključne aktivnosti za vzpostavitev sodobnih mehanizmov komercializacije znanja. Namen manifesta je spodbuditi in povezati vse akterje podjetniškega ekosistema, da skupaj postavimo Slovenijo med najboljša start-up vozlišča za razcvet talentov na svetu. Dokument si lahko preberete na spletni strani Iniciative Start:up Slovenija.

Rezultati Iniciative Start:up Slovenija v dveh letih delovanja

V dveh letih delovanja smo v okviru Iniciative Start:up Slovenija:
  • Organizirali skupno več kot 400 dogodkov za podjetnike in podjetniške talente,
  • katerih se je udeležilo več kot 13.000 ljudi!
  • Skozi programe in aktivnosti smo pomagali več kot 800 podjetniškim ekipam in podjetjem, tako pri oblikovanju ideje, kot tudi pri zagonu podjetja in njihovi globalni rasti.

Omenjeni rezultati kažejo, da ima Slovenija enega najbolj sodobnih, celostnih ter aktivnih start-up ekosistemov v Evropi.

Zavezujemo se, da bomo z obstoječimi in novimi partnerji, ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter njegovih izvajalskih inštitucij, Slovenskega podjetniškega sklada in Javne agencije SPIRIT Slovenija, tudi v bodoče prispevali svoj delež k razvoju in izvajanju storitev v okviru nacionalnega start-up ekosistema.

Stremeli bomo k njegovi prepoznavnosti v domačem in mednarodnem okolju, saj trdno verjamemo, da so start-up podjetja eden ključnih stebrov prihodnosti slovenskega gospodarstva.

Podrobnosti o izvedenih aktivnostih si lahko ogledate na spodnji infografiki:
 
Infografika


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA