Nazaj Pomanjšaj razmik med vrsticami Povečaj razmik med vrsticami Povečaj pisavo Zmanjšaj pisavo Tiskaj
Avtor:  |  16. december, 2013

Uspešno zaključeno usposabljanje MSTART

Program Master of Start:ups, ki se izvaja v okviru Iniciative Start:up Slovenija in širi podjetniško znanje najboljših svetovnih podjetniških šol, je potekal od 13. novembra do 11. decembra 2013. Program je uspešno zaključilo devetnajst podjetniških skupin, ponovna izvedba bo v februarju 2014.

Program Master of Start:ups zajema celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po t.i. >>The Lean Start-up<< in >>Business Model Generation<< metodologijah. Modularno zasnovan program, je poleg jasne predstavitve teoretičnih okvirov, udeležencem ponudil predvsem praktično delo na razvoju njihove poslovne ideje.

izjava-24-mstart-finale manjsa.jpg


Prijave za Master of Start:ups, ki se prične februarja 2014, so že odprte in so dostopne na
spletni povezavi.

Vsako sredo, pet tednov zapored, je potekala večurna intenzivna delavnica, ki je vključevala teoretični okvir, praktične primere in nato konkretno delo na razvoju poslovne ideje. Ob zaključku vsake delavnice, so udeleženci dobili domače zadolžitve, rezultate pa predstavili na naslednji delavnici ter dobili ustrezne povratne informacije, kako nadalje razvijati svojo idejo.


Program so izvedli podjetniški svetovalci in strokovnjaki, ki imajo večletne izkušnje s svetovanjem pri razvoju start-up podjetij. Z udeleženci so aktivno razvijali podjetniške ideje Blaž Kos, Urban Lapajne ter gostje, uspešni podjetniki ali strokovnjaki, ki imajo poglobljeno znanje iz vsebine posameznega modula. 


Program Master of Start:ups je namenjen vsem inovativnim podjetjem, ki imajo globalne ambicije in želijo graditi svoja start-up podjetja po najnovejših metodologijah. Priložnost za udeležbo bo ponovno v februarju 2014. Postanite del Master of Startu:ups Generacije 2014 in oddajte
prijavo že sedaj!


PRIJAVA NA E-NOVICE 
 
 
 
Ime in priimek:
Vaš email naslov:

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
PARTNERJI INICIATIVE START:UP SLOVENIJA